podai ryyka

благотворителни кампании!

Ключовата идея, която обедини енергията на хората в екипа на 7Estate е грижата към обществено значими каузи и проекти. Ние сме единствената агенция за недвижими имоти в България, която инвестира не просто средства, а част от личното си време в доброволчество и грижи към идеите на нашите партньори. Държим и подкрепяме активно всеки един от тях. За нас най-ценната инвестиция е това да знаем, че сме дали всичко от себе си, за да помогнем на добрите примери в нашето общество.

Припознаваме доброто като нещо истински заразно, което има способността да бъде последвано от много други наши колеги. Бизнесът е отговорен да бъде активен новатор на подобни практики, а точно това са заложени и основите на нашата организация. Фактът, че благодарение на дарението в размер на 7% от всеки комисион, успяваме да включим в мисията ни и нашите клиенти, ни прави още по-щастливи и мотивирани да продължим активно! 

7 ESTATE

Дружество с организации?

Доверявайки се на нашия професионализъм и отговорност към нуждите на всеки, Вие помагате на организации, които влагат стойност в своите дейности и кампании. Ние от 7Estate нямаме съмнение, че хората носим доброто в душите си, а корпоративния свят е отговорен да бъде социално активен. Горди сме да Ви представим неправителствените организации и сдружения, с които имаме удоволствието да реализираме съвместно добротворство.

Фондация „Подай ръка“

Подкрепя регулярно повече от 200 лица и семейства в нужда на територията на цялата България. Всяко домакинство получава регулярно от тях хранителни пакети с храна от първа необходимост. Екипът им закупува лекарствени продукти на нуждаещи се, заплаща битови разходи на лицата и семействата, които нямат физическа и финансова възможност. Чрез доброволческата си активност, те изминават хиляди километри всяка година, с цел да бъдат в полза и грижа към обществото, и хора в беда. Фондацията подкрепя активно и деца с различни таланти чрез отпуснатите средства.

“Операция: Плюшено Мече”

Ръководи най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи, лишени от родителски грижи, в риск, с увреждания и от социално слаби семейства в България. Освен всичко това организацията подпомага активно младежи през цялата година. Реализират менторска програма за подпомагане на млади хора, както и непрестанна подкрепа към талантливи деца в нужда. Преди 16 години започват дейност като гражданска доброволческа инициатива с подаръци за 40 деца от един дом в Бургас. Днес вече са сдружение в обществена полза, което е раздало 93 796 нови, персонални подаръци. “Операция: Плюшено Мече” е едно от най-разпознаваемите организации в България, които са приели доброто за свой дълг.

как работим?

В края на всяко тримесечие присъстваме активно в различни кампании, чрез които подкрепяме нашите партньори. Събраните средства за дарения от всеки клиентски комисион, биват разпределяни и приоритизирани за текущи техни нужди. Това от своя страна носи на нас удовлетворението от добре свършената работа. 

След заплащането на комисион от страна на нашите клиенти, в рамките на тримесечието изпращаме обратно Договор за дарение и Приемо-предавателен прокол с подписи и печати на Неправителствената организация по чието направление са били предоставени средствата. 

В практиката включваме и персонализиран „Сертификат за дарение“, чрез който всеки доверил се на услугите на 7Estate, получава пряко уверение за участието си в нашите инициативи.

7 ESTATE

viber_image_2023-11-07_13-25-30-712

Compare listings

Compare